Mikä? Emeet Nordic
Missä? Team Finland House, Porkkalankatu 1, Helsinki
Milloin? 4.5.2017 klo 8.30-16.30
Kenelle? Verkkokauppiaille ja verkkokaupoissa työskenteleville

Ruotsissa verkkokauppiaiden ykköstapahtumaksi noussut Emeet järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Suomessa, kun Emeet Nordic tuo yhteen suomalaiset ja ruotsalaiset verkkokauppiaat 4.5. Helsingissä. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Ehandel.se ja Finpron eCom Growth -kasvuohjelma.

Miksi osallistua Emeet Nordiciin?

Ehandel.se:n toimitusjohtaja Michael Wictor kuvailee Emeetiä seuraavasti: Kyseessä on tapahtuma verkkokauppiailta verkkokauppiaille. Tapahtumassa painotetaan parhaiden käytäntöjen jakamista ja yhdessä oppimista. Tapahtuman keskiössä ei ole niinkään inspiraation hakeminen, vaan ratkaisujen löytäminen ongelmiin, joita verkkokauppiaat kohtaavat päivittäisessä liiketoiminnassaan.

Tarjolla on erittäin konkreettista oppia verkkokaupan haasteista, kehittämisestä, kansainvälistämisestä ja kasvattamisesta. Osallistuja voi koota oman päivänsä itselleen kiinnostavimmista sessioista, joita on tarjolla yli 35 erilaista. Sessioita on vetämässä Suomen ja Ruotsin osaavimpia kauppiaita ja alan asiantuntijoita. Halutessaan osallistujat voivat vaikuttaa päivän aikana käsiteltäviin aiheisiin myös itse ja pitää omia sessioita ja ryhmäkeskusteluja.

Emeetiin kannattaa ottaa myös kollegat mukaan. Samanaikaisesti on menossa aina useampia sessioita, ja osallistujat voivat kollegojensa kesken valita juuri heille sopivimmat aiheet ja jakaa sitten tietoa keskenään.

Emeetiin osallistuminen on verkkokauppiaille ja verkkokaupoissa työskenteleville ilmaista. Tapahtuman pääsylippu sisältää myös näyttävän illallisen Helsingin keskustassa, missä on tarjolla viihdettä ja verkottumista suomalaisten ja ruotsalaisten kollegoiden kanssa.


Video: Katso ote Helsingborgin Emeetistä 5.4. Ecom Growth oli mukana tapahtumassa.


Tapahtuma on nyt täynnä ja lippujen hakeminen on päättynyt.

>Lue lisää tapahtumasta täältä

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here