Digitaalisen kaupan kasvuohjelma eCom Growth jatkuu! 

Finpron operoima digitaalisen kaupan kasvuohjelma eCom Growth jatkuu. Viime huhtikuussa käynnistynyt kasvuohjelma järjesti ensimmäisellä toimintakaudellaan yli 60 tapahtumaa, joihin osallistui noin 1600 jäsenyritysten edustajaa. Finpron asiakastyytyväisyystutkimuksessa eCom Growthin saama palaute oli erinomaista (Satisfaction 4,55/5 ja NPS 9,2/10). Suurin osa ohjelmayrityksistä on ollut hyvin aktiivisesti mukana kasvuohjelman tapahtumissa vuonna 2016.

Tärkeimpiä valintakriteereitä jäsenyritysten valinnassa ohjelmaan ovat yrityksen aito halu kansainvälistyä ja kyky toimia ripeästi, näytöt menestyksellisestä verkkokauppaliiketoiminnasta ja konseptista sekä isot tavoitteet kasvattaa yrityksen vientiä vuonna 2017.

Ohjelman tavoitteisiin, jäsenyrityksiin sekä vuosien 2016 että 2017 tapahtumiin voit tutustua kasvuohjelman nettisivuilla: https://ecomgrowth.fi

Päivitys uutiseen: Haku uusille jäsenille on päättynyt 12.1.2017. Kiitämme kaikkia ohjelmaan hakeneita yrityksiä ja käsittelemme hakemukset mahdollisimman pikaisesti. Olemme sen jälkeen yhteydessä jokaiseen hakeneeseen yritykseen. 

Kick-off uusille jäsenille 15.2. klo 9-10

Kasvuohjelman uusille jäsenyrityksille järjestämme kick off -tilaisuuden Helsingissä 15.2. klo 9-10. Tilaisuudessa käydään läpi ohjelman sisältö ja tavoitteet sekä julkistetaan ensimmäiset tapahtumat ja toimenpiteet.

Lisätietoja

Lisätietoja voit kysyä eCom Growth -tiimin jäseniltä:
Simo Heiskanen, ohjelmapäällikkö, Finpro, puh. 040 719 0588, simo.heiskanen(a)finpro.fi
Kari Pokkinen, ohjelmajohtaja, Finpro, puh. 040 343 3303, kari.pokkinen(a)finpro.fi

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here