Miten pääsen mukaan?

Kenelle kasvuohjelma on tarkoitettu?

Kasvuohjelma on tarkoitettu kaikille kauppaa verkossa käyville yrityksille, joilla on aito halu kansainvälistyä ja kyky toimia ripeästi, näyttöä menestyksellisestä verkkokauppaliiketoiminnasta ja konseptista sekä isot tavoitteet kasvattaa yrityksen vientiä. Nämä yritykset voivat olla verkkokauppoja, tuotteita valmistavia yrityksiä tai ns. smart retail -yrityksiä (valmistavat innovatiivista teknologiaa tai tuottavat palveluita verkko- ja/tai vähittäiskaupoille). Kasvuohjelmassa mukana olevat jäsenyritystemme edustajat työskentelevät mm. verkkokauppavastaavina, digitaalisen liiketoiminnan kehittäjinä, myynti- ja markkinointivastaavina, toimitusjohtajina jne.

Pääsevätkö kaikki halukkaat mukaan?

Ensimmäisenä vuonna (2016) kasvuohjelmaan otettiin mukaan noin 70 yritystä. Haku avattiin uudestaan vuoden 2017 alussa ja kasvuohjelmaan liittyi 18 uutta jäsenyritystä.

Mikäli yrityksesi ei tule valituksi ohjelmaan mukaan tai ohjelma ei ole yrityksellesi vielä ajankohtainen, niin huomioithan, että eCom Growth -verkkopalvelu on avoin kaikille yrityksille ja tästä onkin tarkoitus rakentaa pysyvä suomalaisen verkkokaupan kohtaamispaikka ja tietopankki.

Hakeminen:

Haku kasvuohjelmaan on päättynyt. Voit edelleen jättää avoimen hakemuksen mukaan kasvuohjelmaan tästä linkistä siltä varalta, että uusia paikkoja avautuu. Löydät lisätietoja edellisestä hausta tästä uutisesta.

Hakemuksen yhteydessä kerätään tietoja, joiden pohjalta valitaan ne yritykset, jotka parhaiten täyttävät kasvuohjelmayrityksille asetetut kriteerit.

Tiedustelut:

Jos sinulla on kysyttävää ohjelmaan liittyen, niin voit laittaa myös mailia kasvuohjelman ohjelmajohtajalle: kari.pokkinen@businessfinland.fi

Kuvamateriaali: Shutterstock.com