Ruotsin verkkokaupan kärkitapahtumiin kuuluva Emeet palaa Suomeen. Business Finlandin digitaalisen kaupan eCom Growth -kasvuohjelma ja ruotsalainen Ehandel.se-organisaatio järjestävät yhdessä Emeet Nordic -tapahtuman Helsingissä 17. toukokuuta 2018. Vuonna 2017 suursuosioon nousseen tapahtuman ilmoittautuminen on nyt käynnissä.

Emeet Nordic tuo saman pöydän ääreen Suomen ja Ruotsin verkkokaupan huippunimet. Viime vuonna Helsingissä ensi kertaa järjestetty tapahtuma kokosi yhteen kaikkiaan kolmesataa verkkokaupan ammattilaista Suomesta ja Ruotsista.

– Emeet Nordicin erityispiirre on sen konsepti. Tapahtuma on ensisijaisesti suunnattu verkkokauppiailta verkkokauppiaille. Tapahtumassa verkkokauppiaat voivat jakaa tietoa parhaista käytännöistä keskenään, oppia toisiltaan ja paneutua yhdessä verkkokaupan tuoreimpiin trendeihin, sanoo eCom Growthin ohjelmajohtaja Kari Pokkinen.

Emeet Nordicia on vetämässä joukko Suomen ja Ruotsin osaavimpia verkkokauppiaita. Tapahtumalla ei ole kiinteää esityslistaa, vaan jokainen osanottaja voi halutessaan myös isännöidä sessiota ja puhua valitsemastaan ajankohtaisesta verkkokauppaan liittyvästä aiheesta.

– Yhteistyökumppaneita on paikalla vain rajallisesti. Emeetissä osallistujilla on merkittävä rooli tapahtuman sisällön tuottamisessa. Konsepti sai runsaasti kiitosta viime vuonna mukana olleilta suomalaisyrityksiltä, sanoo eCom Growthin ohjelmapäällikkö Simo Heiskanen.

Ehandel.se:n tapahtumavastaava Sanna Thurdinin mukaan verkkokaupalla on nykyään vankka asema yhteiskunnallisessa keskustelussa, mutta harvemmin äänessä ovat itse verkkokauppiaat. Emeet sai alkunsa vastaamaan tähän tarpeeseen kehittyen vuodesta 2011 tapahtumaksi, jossa verkkokauppiaat voivat tavata ja keskustella ajankohtaisista alan kysymyksistä.

– On aivan selvää, että järjestämme Emeetin Helsingissä myös tänä vuonna ottaen huomioon, kuinka runsaasti osanottajia viime vuoden tapahtuma keräsi ja kuinka onnistunut tapahtuma oli, Thurdin kertoo.

Ensimmäinen Emeet järjestettiin Tukholmassa vuonna 2011. Alun perin pieni tapaaminen on siitä lähtien kasvanut ja houkuttelee nykyään noin 300 osanottajaa ja noin 50 yhteistyökumppania. Emeet -tapahtumia on sittemmin järjestetty myös Helsingborgissa, Göteborgissa sekä Helsingissä. Helsingin Emeet oli ensimmäinen pohjoismainen tapaaminen. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään ensikertaa myös Tanskassa.

 

Lue lisää vuoden 2018 Emeet Nordicista:

Emeet Nordic Helsinki

Lue lisää vuoden 2017 Emeet Nordicista:

Emeet Nordic toi yhteen kolmesataa verkkokaupan ammattilaista Suomesta ja Ruotsista

Emeet Nordic -verkkokauppiaiden ykköstapahtuma

Verkkokauppiaalta verkkokauppiaalle – Woolman vieraili Emeet Nordicissa

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here