(Kuva: Posti Group)

Posti tuo vuoden 2017 aikana uusiin Bonavan rakennuttamiin kerrostaloihin pakettilokerikot. Uusien talojen lisäksi Postilla on valmiudet toimittaa sama myös osaan vanhemmista taloista.

Voit siis tilata verkkokauppaostoksesi suoraan talosi aulaan – ja myös palauttaa ei-tyydyttävät ostokset. Ei siis ihme, että verkkokauppiaat odottavat ja arvostavat uutta palvelua, sillä kauppojen yhteydessä olevat 480 Postin pakettiautomaattia ovat olleet jo suosittuja noutopaikkoja.

Vähänkäytetty.fi:n toimitusjohtaja Ossi Salo toteaakin, että ”Postin pakettilokerikko on juuri sitä mitä nopeassa kasvussa oleva vertaisverkkokaupan ala on kaivannut. Kuluttajat haluavat saada ostamansa tuotteet nopeasti ja vaivattomasti, mutta suurin pakettilokerikon tuoma hyöty on tuotteiden vaivaton lähettäminen.”

Verkkokauppaostosten lisäksi lokerikkoihin voi tilata muutakin painavaa, kuten pesulapussit tai vaikkapa isot koiranruokapussit.

Lokerikoissa on myös lähettämiseen tarkoitetut laatikot, joiden kautta voit lähettää mm. valmiiksi maksetut paketit, kirjeet ja kortit. Kirjepostia lokerikko ei koske, se jaetaan edelleen postiluukusta.

Lokerikot valmistetaan Suomessa, kestävästä teräksestä.

– ”Palvelu poikkeaa aiemmista malleista ja on Suomessa ensimmäinen ja ainoa laatuaan. Talon asukkaat voivat noutaa aulasta verkkokauppatilaukset itselleen sopivana hetkenä. Palvelu on kehitetty kuluttajien tarpeita kuunnellen ja se mullistaa perinteiset paketinjakelumallit”, kertoo pakettiliiketoiminnasta vastaava johtaja Toni Laaksonen Postista.

Vuonna 2017 pakettilokerikko on suunniteltu tulevan useisiin uusiin Bonavan rakennuttamiin kerrostaloihin pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella ja Oulussa.

Lähteet:

Posti: http://www.posti.com/tiedotteet/2016/20161213_pakettilokerikko.html

Bonava: http://news.cision.com/fi/bonava-suomi/r/postin-uudet-pakettilokerikot-valtaavat-bonavan-uudisrakennukset,c2147682

E-pressi: https://www.epressi.com/tiedotteet/kauppa/postin-uudet-pakettilokerikot-valtaavat-bonavan-uudisrakennukset.html

Kauppalehti: http://m.kauppalehti.fi/uutiset/bonava-rakennuttaa-uusien-talojensa-auloihin-postin-pakettilokerikot/e3vjW9Sv

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here