Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kilpailuetu ja asiakaslupaus -yrityskohtainen valmennus

maaliskuu 14 @ 12:00 - 16:00

Valmennuksen tavoitteet

Mitkä ovat ne avaintekijät eli kilpailuedut, joilla yrityksenne voi erilaistua kilpailijoista ja sen myötä kasvaa ja kansainvälistyä? Entä miten nämä kilpailuedut muotoillaan viestiksi, jonka asiakkaat kokevat merkitykselliseksi?

Kilpailuetu- ja asiakaslupausvalmennuksen tavoitteena on auttaa osallistuvia yrityksiä tunnistamaan omat menestystekijänsä ja kiteyttämään omat kilpailuetunsa sekä muodostamaan tämän pohjalta erottuva ja kaupallisesti toimiva asiakaslupaus. Asiakaslupaus on kiteytetty teksti, joka antaa suunnan ja identiteetin yrityksen kaikelle tekemiselle. Asiakaslupauksesta on johdettavissa markkinoinnin ydinviestit eri markkinoille.

Valmennuksen lopputulema

Valmennukseen valittavilla on olemassa selkeä näkemys siitä, mille markkinoille ne ovat suuntaamassa. Lisäksi osallistuvien yritysten tulee sitoutua asiakaslupauksen kehitykseen sekä sen versiointiin ja toteutustapoihin kunkin kohdemarkkinan vaatimusten mukaisesti.

Valmennuksen kick-off pidetään Team Finland -talolla 14.3. klo 12-16.

Valmennukseen osallistuvat yritykset ovat hakeneet mukaan erillishaussa helmikuussa ja mukaan valituille yrityksille on lähetetty vahvistusviesti sähköpostitse. 

Lisätietoja: Simo Heiskanen; simo.heiskanen(a)businessfinland.fi

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
maaliskuu 14
Aika:
12:00 - 16:00
Tapahtumaluokka: