Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Teemavalmennus: Videosisältöjen tehokas hyödyntäminen markkinoinnissa

6.9.2018 @ 10:00 - 16:00

Teemavalmennuksen aiheena on Videosisältöjen tehokas hyödyntäminen markkinoinnissa.

Facebookin ja muiden medioiden kulut kasvavat ja kilpailu näkyvyydestä on kovaa. Markkinointibudjeteista on yhä haastavampaa pitää kiinni. Tuloksellisen markkinoinnin tekeminen on silti edelleen mahdollista, mutta se vaatii markkinoinnin tehostamista edelleen sekä yhä oivaltavampia ja rikkaampia sisältöjä asiakkaan huomion ja kiinnostuksen herättämiseksi.
Videosisältöjen hyödyntäminen markkinoinnissa kasvaa räjähdysmäisesti ja moni kauppias onkin saanut jo hyviä tuloksia uudentyyppisillä sisällöillä.

Päivän sisältö:

10.00-10.15 Avaus ja kasvuohjelman kuulumiset / Simo Heiskanen, eCom Growth10.15-11.00 Kauppiascase: Ensimmäiset 100 videota – mitä jäi käteen? / Heikki Tiittanen, Director Solution Sales, Reima & Finnish Baby Box

  • Miten pääsimme alkuun ilman osaamista ja tuotantobudjettia?
    Mitä olemme oppineet videoiden käytöstä FB / IG markkinoinnissa?

11.00-11.30 Kauppiascase: Videomarkkinoinnilla kilpailuetua / Jussi Meresmaa, CEO & Founder, Innova Champion Europe

  • Esityksessä käydään läpi mm. heimon rakentamista Facebookin livelähetyksillä, YouTube-markkinointia sekä kampanjoiden kytkemistä mainosvideoihin.

11.30-12.30 Omakustanteinen lounas

12.30-13.00 Facebookin luovan sisällön parhaat käytännöt ja vinkit omaan tuotantoon / Anna Klaile, Partner Manager Nordics, Facebook

13.00-13.45 Full Funnel -markkinointi Facebookissa / Sanni Ahokas, SMB Account Strategist, Facebook

  • Käymme läpi, miten tehdä tuloksellista Full Funnel -markkinointia Facebookissa, sisältäen miten asettaa oikeat tavoitteet, optimoida kampanjoita sekä muita parhaita käytäntöjä.

13.45-14.15 Kahvitauko

14.15-15.00 Vaikuttava videomarkkinointi YouTubessa / Joona Haatainen, CEO, Troot Network

  • YouTubessa toteutettu sisältömarkkinointi johtaa tutkitusti ostopäätökseen Instagramia ja blogeja vahvemmin! Mitä vaikuttajakampanjaa suunnitellessa tulisi ottaa huomioon ja miten tuloksia mitataan? Joona Haatainen kiteyttää Tube-kampanjoiden kulmakivet.

15.00-15.45 Kasvuohjelman Videomarkkinointi-projektin esittely

15.45 Valmennus päättyy

Tervetuloa paikan päälle oppimaan ja nostamaan markkinointi seuraavalle tasolle! Voit ilmoittautua valmennukseen tästä linkistä: https://www.lyyti.in/eCom_Growth_Teemavalmennus_Videomarkkinointi_5002

Mikäli et pääse tapahtumaan paikalle, voit seurata teemavalmennusta tämän linkin kautta: https://businessfinland.videosync.fi/2018-09-teemavalmennus/register Ystävällisesti muistutamme, että livestream-linkki on vain ohjelman jäsenyrityksiä varten.

Teemavalmennukset ovat avoimia kaikille eCom Growth -kasvuohjelman jäsenyrityksille. Valitettavasti kasvuohjelman ulkopuoliset yritykset eivät voi ilmoittautua valmennuksiin.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
6.9.2018
Aika:
10:00 - 16:00
Tapahtumaluokka: