Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Teemavalmennus

11.10.2018 @ 10:00 - 16:00

Tervetuloa eCom Growth -teemavalmennukseen torstaina 11. lokakuuta. Teemavalmennuksen aiheena on Asiakaskokemus ja palvelumuotoilu.

Asiakaskokemus on verkkokaupan tärkeimpiä menestystekijöitä ja yrityksen koko strategian ydintä. Mistä osista asiakaskokemus koostuu ja miten asiakaskokemusta johdetaan?  Muun muassa näihin kysymyksiin tullaan vastaamaan lokakuun teemavalmennuksessa.

Aihealueen kovimmat asiantuntijat samalla lavalla.

Meillä on ilo julkaista valmennuksen ensimmäiset puhujat:

  • Josh Levine, Founder & Chief Design Officer, Cake & Arrow. Josh on säväyttänyt esityksillään IRCE:ssä Chicagossa viimeiset vuodet ja saapuu nyt toista kertaa Suomeen tuomaan oppeja ja esimerkkejä maailmalta siitä, mikä verkkokaupan designin, käytettävyyden ja asiakaskokemuksen osalta on keskeistä juuri nyt.
  • Hannu Saarijärvi, Markkinoinnin professori, Tampereen yliopisto. Hannu on vaikuttanut eCom Growthin ohjausryhmässä kasvuohjelman alusta saakka ja on todellinen asiakaskokemuksen, kaupan ja palveluiden asiantuntija. Hannu puhuu esityksessään asiakaskokemuksen johtamisesta. Voit tutustua Hannun ajatuksiin jo ennakoon täällä.
  • Jussi Olkkonen, Palvelumuotoilija, Palmu. Palmun perustaja Jussi Olkkonen on toiminut palvelukehityksen parissa vuodesta 1995 ja ollut synnyttämässä ja johtamassa Suomen johtavia suunnittelutoimistoja (Spray/Razorfish/Grey Interactive/Taivas/Ego/Palmu). Jussi työskentelee tällä hetkellä mm. koneoppivan asiakaskokemuksen parissa.

Valmennuksen loput puhujat, kauppiascaset ja tarkempi aikataulu julkaistaan lähempänä valmennusta.

Tervetuloa paikan päälle oppimaan ja nostamaan asiakaskokemus seuraavalle tasolle!

Teemavalmennus järjestetään torstaina 11.10.2018 Business Finlandin tiloissa (Porkkalankatu 1, Helsinki) klo 10.00-16.00.

Mukaan voit ilmoittautua tästä linkistä: https://www.lyyti.fi/reg/eCom_Growth_Teemavalmennus_1110_6518

Teemavalmennukset ovat avoimia kaikille eCom Growth -kasvuohjelman jäsenyrityksille. Valitettavasti kasvuohjelman ulkopuoliset yritykset eivät voi ilmoittautua valmennuksiin.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
11.10.2018
Aika:
10:00 - 16:00
Tapahtumaluokka: