Teemavalmennukset

Teemavalmennuksille on kova kysyntä. Vuoden 2016 aikana järjestetyt kahdeksan teemavalmennusta olivat erittäin suosittuja ja keräsivät satoja osallistujia. Saman vuoden aikana järjestetyllä, kaikille avoimella Maailma on markkinasi -kiertueella oli tupa täynnä joka paikkakunnalla. Vuonna 2017 järjestämme teemavalmennuksen joka kuukausi.

Teemavalmennukset ovat kasvuohjelman yrityksien osaamistarpeista lähteviä koulutustilaisuuksia. Kaikkien valmennuksien kantavana teemana on parantaa yritysten kilpailukykyä kansainvälistymiseen liittyvissä asioissa.

Jokaisella valmennuksella on selkeä teema, joka vaihtuu aina kuukausittain. Valmennukset toteutetaan useimmiten kaksitasoisena. Osa 1 on aina perusasioihin perehtymistä ja osa 2 on edistyneemmille jäsenyrityksille.

Valmennukset ovat yleensä noin kolmen tunnin kokonaisuuksia. Kunkin tilaisuuden key note -puhuja on mahdollisimman kovatasoinen ammattilainen. Tarjolla on aina myös käytännön vinkkejä kulloinkin vuorossa olevasta teemasta. Tilaisuuksissa merkittävässä roolissa ovat myös kasvuohjelman yritykset, toivomme osallistujilta aktiiviista sparrailua ja keskustelua.

Teemavalmennusten aiheet valitaan yritysten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tässä tärkeässä roolissa ovat mm. klubeissa käytävät keskustelut. Kahden ensimmäisen koulutuksen aiheet, analytiikka ja konversio, valittiin keväällä järjestetyn Maailma on markkinasi -kiertueen palautteiden sekä Verkkokauppiaat FB-ryhmässä suoritetun kyselyn perusteella.

Teemavalmennukset ovat avoimia kaikille kasvuohjelman jäsenyrityksille ja niihin voi samasta yrityksestä osallistua useampikin henkilö. Jos tilaisuuksiin jää vapaita paikkoja, tarjoamme niitä mahdollisuuksien mukaan myös muille suomalaisille verkossa kauppaa käyville yrityksille.

Teemavalmennuksiin ilmoittaudutaan eComGrowth.fi -sivuille avautuvan tapahtumakalenterin kautta.

Teemavalmennuksien videotallenteet löytyvät tallenteista ja materiaaleista ja ovat kaikkien käytössä.

Teemavalmennuksista saatu osallistujapalaute on ollut erittäin hyvää. Vuoden 2017 aikana pyrimme tarjoamaan jäsenillemme yhä parempia ja juuri heidän kansainvälistä liiketoimintaa edistäviä teemavalmennuksia. Syksyn 2017 teemavalmennusten päivämäärät ja sisällöt löytyvät tapahtumakalenteristamme:

Kevään 2018 teemavalmennuspäivät:

18.1. klo 10.00-15.30
1.3. klo 10.00-16.00
12.4. klo 10.00-16.00
17.5. klo 8.30-16.30 (Emeet Nordic)
14.6. klo 10.00-16.00

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia aiheista ja puhujista tuleviin teemavalmennuksiin. Vinkit ja toiveet sähköpostilla: simo.heiskanen@businessfinland.fi ja leevi.parsama@businessfinland.fi

Kuvamateriaali: Shutterstock.com